Can Perris

TANCAT PER VACANCES!

DEL 30 DE JULIOL AL 20 D'AGOST TENIM TANCAT PER VACANCES. PODREU FER LES VOSTRES COMANDES A PARTIR DEL 21 D'AGOST!

 

GRÀCIES I DISCULPEU LES MOLÈSTIES

VI FIRA DE LA BOTIFARRA DE LA GARRIGA

Una nova edició d'aquesta fira gastronòmica del nostre poble cel·lebrada el 4 i 5 de març. Aquest any hem optat per aportar experiències noves i originals per a fer ressò del nostre poble! Hem cuit botifarra cuita (més coneguda com a "botifarra de la Garriga") amb aigua termal!

Malgrat la meteorologia que ens va dificultar la encesa de la caldera, finalment ho vàrem aconseguir; vam fer un caldo amb l'aigua termal del nostre Pou Calent, i un cop el·laborat, hi vam coure les botifarres. Finalment, les vam degustar entre tots i va ser tot un èxit!

Una nova iniciativa per part de l'Ajuntament que ha donat encara més nom al nostre poble i a la fira que ens representa. Moltes gràcies a tothom per a participar-hi i fins a la pròxima edició!

 

                 

 

10.03.17

 

IV FIRA DE LA BOTIFARRA DE LA GARRIGA

Malgrat el vent i el fred, donem les gràcies a tots els visitants locals i forasters per a omplir la fira de bon ambient i alegria! Aquí us deixem un fragment del programa de VoTV on ha sigut entrevistat el nostre "Mestre Botifarrer".

http://votv.xiptv.cat/1moncat/capitol/els-secrets-duna-bona-botifarra

 

i també us deixem algunes fotografies,

23.02.15

V FIRA DE LA BOTIFARRA A LA GARRIGA

Aquest cap de setmana passat es va celebrar a La Garriga la V Fira de la Botifarra. Aquest any no vàrem tenir parada a la plaça però varem participar-hi oferint tastets dels nostres productes durant tota la fira i fent una demostració de la elaboració de la botifarra a les nostres instal·lacions. Va ser tot un èxit i estem molt contents de que hagi agradat tant als visitants!

Una fira d'aquest tipus, és per a poder distingir el poble, la gastronomia i l'elaboració artesanal sense filtres. I realment, estem molt orgullosos de poder dir que pertanyem a aquest meravellós poble i tot el que això comporta. Visca La Garriga i les botifarres!! 

 

 

             

              

 

13.03.16

RECORDEU L'AMO A TV3??

 L'any 2010 el magazin de TV3, "el Divendres" va venir a la Garriga durant tota una setmana.

L'amo de casa nostra (el que fa les botifarres), va sortir una i una altra vegada en diversos vídeos. Aquí us deixem un d'aquests, on parla de les botifarres que elaborem "honradament".

 

http://www.tv3.cat/videos/3233130/Botifarra-de-La-Garriga

 

I si voleu riure una mica amb la seva cultura lingüística, també podeu mirar-vos aquest:

 

http://www.tv3.cat/videos/3228370/Paraules-en-ruta-a-La-Garriga

 

Gràcies a aquest últim vídeo aquest noi va sortir a l'APM! Van oferir-li una feina a TV3 però ell és fidel al nostre negoci i diu que fer botifarres és més divertit que qualsevol programa... Ho sento espectadors....ens el quedem a Can Perris!!!

 

13.05.14

2021  Can Perris  -   Carles Javierre